Wat is

Junior Energiecoach gaat over energiebesparing in gezinnen. Een project voor en door het hele gezin; met het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (8-12 jaar) en ouders spelen een interactief spel met leuke en leerzame opdrachten. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Thuis met ouders, broertjes en zusjes praktisch en spelenderwijs aan de slag met energiebesparing. Met kleine eenvoudige veranderingen in gedrag en met kleine maatregelen energie besparen. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee. Junior Energiecoach maakt bezig zijn met en nadenken over energie leuk! Met energie kun je lachen!!!

Doel

Junior Energiecoach wil kinderen en ouders enthousiasmeren voor energie en energiebesparing.

Waarom? Dat is simpel. Ons energiegebruik moet duurzamer. En duurzaam begint bij goed nadenken over je eigen energiegebruik. Met Junior Energiecoach leren gezinnen op een leuke manier en spelenderwijs over hun eigen energiegebruik. We laten kinderen en ouders ervaren dat je thuis makkelijk energie kunt besparen. Dat je zelf een bijdrage kunt leveren zonder dat dat ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Sterker nog dat je geld op je energierekening kunt besparen.

Image

Waarom meedoen?

  • Junior Energiecoach brengt het gezin op vaste momenten samen door het spelen van een leuk en leerzaam spel.
  • Junior Energiecoach geeft meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Zodat het hele gezin samen passende en praktische acties kan ondernemen.
  • Met Junior Energiecoach werken we samen mee aan een schonere wereld. En gaat er minder geld naar de energierekening zodat er meer geld in jullie portemonnee blijft om leuke dingen van te doen.
  • Want bezig zijn met energie is leuk: Met energie kun je lachen!!!
  • En okay, hebben jullie je best gedaan en het spel uitgespeeld dan krijg je van ons natuurlijk je Junior Energiecoach diploma (en een kleine beloning.)